PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/09/2014

El Barça converteix el Llevant en una joguina i el goleja a la segona part (0-5)

Messi ha repartit joc i assistències liderant el joc de l'equip de Luis Enrique

Toni Padilla
Leo Messi felicita Neymar / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

BarcelonaEl Barça segueix imparable. Ha guanyat els primers 4 partits de la lliga i encara no ha encaixat cap gol. L'equip de Luis Enrique ha golejat el Llevant per 0-5 després d'un primer temps incòmode en que Messi ha obert la defensa local amb una assistència fantàstica a Neymar, autor del primer gol.

Luis Enrique ha apostat per un equip que feia patxoca, amb Piqué de nou suplent, Bravo a la porteria i Neymar finalment titula. Inicialment l'equip no ha acabat de jugar del tot bé, amb domini territorial però dificultat d'obrir la defensa local. Messi apareixia poc i Neymar era gairebé l'únic recurs ofensiu per la banda. A més, Rakitic ha perdut tres pilotes que han permès contres locals. En uan d'elles l'equip de Mendilibar gairebé marca, però el mateix Rakitic ha evitat el gol recuperant la posició.

Messi ha aparegut mica en mica en joc, i el partit s'ha animat. L'argentí ha donat l'assistència a Neymar del primer gol i després, arribant pel centre de l'atac, ha forçat un penal que ell mateix ha fallat. A la jugada però, Vyntra ha vist la vermella i el Llevant s'ha convertit en una joguina en mans dels homes de Luis Enrique. Abans del decans, Rakitic, amb un xut magnífic, ha fet el 0-2.

A la segona part el Barça ha perdut Neymar per precaució, però Messi ha seguit a la seva. Ha donat al canari Sandro, qui havia entrat per Neymar, el tercer gol. Pedro ha fet el quart i finalment, Messi, amb una vaselina magnífica després d'una errada de la defensa local, ha fet el seu gol, el tercer a la lliga. Messi ja ha donat sis assistències, ha participat en 8 dels 11 gols a la lliga i ha marcat tres cops. Quan Messi juga, el Barça brilla. I tot, amb Bravo sense rebre gols.