HANDBOL: LLIGA ASOBAL
Esports 12/05/2012

El Barça serà campió de Lliga si supera l'Atlètic de Madrid al Palau

D.r. Jover
2 min
Siarhei Rutenka, que va renovar recentment fins al 2016, serà clau aquest vespre.

BARCELONA"És l'únic títol que ens queda en joc i no podem fallar al Palau". Així de contundent es mostra a l'ARA l'extrem dret del Barça Intersport Albert Rocas. I és que el jugador de Palafrugell n'ha viscut de tots colors aquesta temporada, i sap que els partits contra l'Atlètic de Madrid (20.15 h, Teledeporte) tenen de tot i són molt complicats, sobretot perquè l'últim precedent és una derrota clara a la final de la Copa.

El que tothom té clar és que si el Barça Intersport aconsegueix vèncer serà campió de l'Asobal per segona temporada consecutiva. Ara bé, si perd i ho fa per dos gols o més dirà pràcticament adéu al títol, ja que l'Atlètic té un millor goal average i s'enduria el campionat. "No podem cometre errades i tampoc deixar-los córrer el contraatac. En el partit de Copa ens van matar ", reconeix un Rocas que té clar que "les defenses i les porteries seran la clau" d'un partit molt igualat.

Com ha de jugar el Barça aquest vespre? Albert Rocas ens en dóna la clau: "En partits així, contra l'Atlètic, hem de trobar un equilibri entre el cor i el cap. Hem de saber què ens estem jugant, ser contundents en defensa". El fet que els dos equips es coneguin molt fa que, com afirma un Rocas somrient, "tot es pugui decidir gràcies al talent de les estrelles".

D'altra banda, a l'Atlètic de Madrid Joan Cañellas també té clar què han de fer per aconseguir alguna cosa positiva del Palau. "Només ens val guanyar i per dos gols o més, així que hi anem amb ganes perquè també volem aconseguir la Lliga", explica el jugador català. ¿I com arriba al partit l'Atlètic de Madrid? Cañellas ens ho explica: "Hem patit diverses lesions per l'acumulació de partits, però avui ens ho juguem tot. No hi ha cansament", etziba. "Sterbik i Saric marcaran el partit", conclou un Cañellas que sap que vèncer al Palau quan el Barça s'ho juga tot és molt complicat.

stats