Esports 14/10/2017

El Barça Lassa empata amb el Luparense i serà cap de sèrie (3-3)

Una imatge del partit Barça Lassa-Luparense

BarcelonaDesprés de guanyar els dos primers partits, el Barça Lassa de futbol sala ha empatat amb el Luparense italià (3-3) en l'últim partit de la fase de grups, però ha acabat classificat en primer lloc. Així, doncs, serà cap de sèrie en el sorteig d'aquest dijous i no s'haurà d'emparellar amb rivals com el Movistar Inter, el Kairat i l'Sporting de Portugal.

Esquerdinha ha fet el primer gol blaugrana al minut 7, però entre Taborda i Bueno han capgirat el marcador. Esquerdinha, un altre cop, ha empatat al minut 17, però Novaes ha fet el 2-3 poc després, un resultat amb què s'ha arribat al descans. A la segona part els italians han aguantat malgrat fer cinc faltes, defensant-se dels atacs d'un Barça sense punteria. A falta d'un minut, però, Joselito ha fet el gol salvador (3-3).