PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/03/2012

Els jugadors del Barça titulars fan recuperació avui i descansaran demà

L'entrenament ha comptat amb la presència dels jugadors del planter Tello, Muniesa, Bartra, Montoya, Jonathan dos Santos i Sergi Roberto

Ara
1 min
Thiago Alcántara en un entrenament del Barça.

BarcelonaDesprés de l'entrenament d'aquest dimecres Pep Guardiola ha donat als seus jugadors un dia de festa i per tant l'equip no es tornarà a entrenar fins divendres al matí. Serà a les 11 hores quan el Barça farà el darrer entrenament abans de marxar a Mallorca. Serà a la Ciutat Esportiva i a porta tancada. Posteriorment sortirà en roda de premsa el tècnic Pep Guardiola.

Amb Messi de protagonista, els jugadors titulars ahir s'han exercitat sota la pluja en una sessió en què els titulars contra el Granada han fet treball de recuperació. La resta de futbolistes han treballat a tot ritme ja pensant en el partit de dissabte de Lliga al camp del Mallorca (18 hores). Per a aquest entrenament el tècnic ha disposat de sis jugadors del Barça B. Es tracta de Tello i Muniesa –habituals en els darrers entrenaments del primer equip-, Bartra, Montoya, Jonathan dos Santos i Sergi Roberto.

stats