BARÇA

Luis Enrique: "Tenim baixes en defensa, però també solucions"

El tècnic admet que Piqué serà baixa per jugar al camp del Las Palmas

Luis Enrique, tècnic del Barça, ha parlat abans del penúltim partit de la Lliga, al camp del Las Palmas, i ha admès que "fora de cas l'equip canari no ha aconseguit els bons resultats que ha merescut pel joc" i que és "un equip amb un bon tècnic i bones individualitats".

Sobre les baixes en defensa, ha admès que en tenen moltes però que tenen solucions a la plantilla, sense voler parlar de noms propis i deixant clar que l'elecció del sistema tàctic, amb tres o quatre defenses, no dependrà d'aquestes baixes. "Tinc moltes opcions, però a la banda dreta caldrà que hi jugui algú que ho ha fet poc, per aquella zona. És un repte bonic". De Piqué n'ha dit que "tenia malestar, aquesta setmana no ha pogut entrenar i serà baixa".

El Barça, però, dependrà sempre del Madrid. L'equip blaugrana necessita que els blancs punxin en un dels tres partits de Lliga que els queden. L'entrenador ha volgut deixar clar, tot i això, que no vol treure conclusions sobre la temporada fins que s'acabi. De fet, ha deixat clar que fa molt de temps que només mira el que fa el Barça.

Luis Enrique no ha volgut confirmar si Neymar es va discutir amb Unzué.