BARÇA

El primer partit del Barça de Luis Enrique serà contra el Recreativo al trofeu Colombino

El club blaugrana torna a l'històric trofeu del club andalús l'any en què se'n juga la 50a edició

El Barça de Luis Enrique debutarà contra el Recreativo de Huelva, en el primer partit de la pretemporada, el proper 19 de juliol a les 22 a l’estadi Nuevo Colombino. Aquest partit és un dels esdeveniments principals de la celebració del 125è aniversari del club andalús i coincideix també amb la 50a edició del Trofeu Colombino, un dels clàssics del futbol espanyol de pretemporada.

L’equip blaugrana arribarà al Nuevo Colombino amb els jugadors del primer equip que hagin començat els entrenaments el dia 14, i que seran tots aquells que no hagin disputat el Mundial del Brasil. A més, està previst que s’hi afegeixin alguns jugadors del Barça B, que també començaran els entrenaments per aquelles dates i que podran completar l’equip davant del Recreativo, que haurà començat la preparació de la temporada el dia 11.

Aquesta serà la tercera vegada que el Barça es presenti al Colombino, un trofeu que encara no ha aconseguit. El primer partit dels blaugranes en aquest torneig va ser el 1981, una edició en què va perdre per 2-1 davant l’Athletic Club a la final, després de superar el Recreativo a les semifinals. Cinc anys després, el 1986, va arribar la segona visita al Colombino, però el Barça no va poder superar el Manchester City a les semifinals i va perdre a la tanda de penals.