Esports 26/01/2012

El Barça Regal juga a Tel Aviv per fer un pas de gegant de cara als quarts

Martí Molina
1 min
Joan Carles Navarro encara no està al 100% però el seu rendiment és clau.

BARCELONA.El Maccabi i el Barça Regal es veuen les cares aquest vespre al Nokia Arena de Tel Aviv en la segona jornada del Top 16, en un enfrontament en què els blaugranes buscaran una victòria que els aplani el camí per classificar-se per als quarts de final de l'Eurolliga. Tots dos conjunts -els favorits per classificar-se al grup H- arriben a la cita després d'imposar-se a la primera jornada.

Serà un partit que enfrontarà el millor atac i la millor defensa de la competició. El Maccabi, liderat en atac per Sofoklis Schorstanitis, té una mitjana de més de vuitanta punts per partit, mentre que la defensa del Barça aconsegueix encaixar-ne poc menys de seixanta.

El duel entre israelians i catalans és tot un clàssic de la competició, que últimament cau del costat blaugrana, que ha guanyat els quatre últims partits. L'entrenador Xavi Pascual, però, ha restat importància a aquesta estadística i ha comentat que "forma part del passat".

Per mantenir la bona ratxa el Barça compta amb Joan Carles Navarro, que ja va reaparèixer diumenge contra el CAI després d'estar un mes de baixa. Tot i això, Xavi Pascual recorda que "encara li queda un camí important per acabar de recuperar-se bé".

També serà un partit especial per a l'aler nord-americà Chuck Eidson, que aquest estiu va arribar al conjunt català després de dues temporades al Maccabi.

stats