Esports 18/07/2012

El Barça Regal intercanvia Fran Vázquez per Álex Abrines (Unicaja)

àlex Gozalbo
2 min
El Barça Regal intercanvia Fran Vázquez per Álex Abrines (Unicaja)

BARCELONA.El Barça Regal i l'Unicaja van arribar ahir a un principi d'acord per intercanviar-se els drets del pivot Fran Vázquez i l'aler Álex Abrines. El jove de 19 anys signa un contracte multianual amb el club blaugrana, que té previst fer-li llicència de l'Adecco Or i no del primer equip, tot i que alternarà el conjunt professional i el filial.

Joan Creus, secretari tècnic del club blaugrana, va reconèixer a l'ARA que "Álex Abrines és un jugador interessant". "Álex Abrines és molt bo, és un jugador de primer nivell europeu. És dels millors jugadors joves de qualsevol edat", afirma Jordi Ardèvol, director tècnic formatiu del club blaugrana.

Álex Abrines va jugar l'última temporada 18 partits amb l'Unicaja a la Lliga Endesa, on va tenir una mitjana de 4,8 punts, 1,6 rebots i 16 minuts de joc. El millor partit de l'escorta va arribar al mes de març, quan va anotar 31 punts (6 triples) contra l'Asefa Estudiantes.

Segons va informar l'Unicaja, Fran Vázquez signarà un contracte per un parell de temporades, però les dues parts tenen opció d'allargar la seva vinculació a una tercera campanya.

D'altra banda, el Barça Regal té previst anunciar avui el fitxatge de Nathan Jawai, que ahir va passar la revisió mèdica, i dimarts de la setmana que ve el de Marko Todorovic, jugador pel qual el Fiatc Joventut no igualarà el dret de tempteig. El club blaugrana ha dissenyat per a l'aler pivot de la Penya un contracte de tres anys segons el qual la quantitat més alta la cobra durant la primera temporada.

El Valladolid, sense plaça

L'assemblea de l'ACB va ratificar ahir la decisió de no inscriure el Valladolid a la Lliga Endesa 2012/2013, però va ajornar la decisió final sobre el Lucentum Alacant, que va comunicar la intenció de vendre's la plaça. La comissió delegada de l'ACB es tornarà a reunir divendres i exposarà els resultats a l'assemblea general del 30 de juliol.

stats