Esports 26/07/2012

El Barça Regal anuncia el retorn de Sarunas Jasikevicius

D.r. Jover / à. Gozalbo
1 min
Sarunas Jasikevicius en un partit contra l'Olympiacos de l'última temporada.

BARCELONAEl base lituà Sarunas Jasikevicius, de 36 anys, jugarà la pròxima temporada al Barça Regal. El club blaugrana va anunciar ahir un principi d'acord d'un any amb l'exjugador blaugrana (2000-2003), que queda pendent de passar les proves mèdiques.

La incorporació de Sarunas Jasikevicius no suposa l'adéu de Víctor Sada, que encara no ha decidit si accepta l'oferta del Barça Regal. El jugador lituà torna al club blaugrana nou anys després, però la seva arribada és complementària a la renovació de Víctor Sada o al fitxatge d'un altre base.

El Barça Regal, que ahir també va confirmar l'arribada d'Álex Abrines (Unicaja) per a les pròximes quatre temporades i que negociarà amb el Fiatc Joventut la incorporació de Marko Todorovic, estudia la continuïtat de Boniface Ndong i la possibilitat de fer fitxa del primer equip a Papa Mbaye.

Mario Hezonja, fitxat

El Barça Regal també ha arribat a un acord amb Mario Hezonja. El jove aler croat va assistir diumenge al partit entre l'Argentina i els Estats Units al Palau Sant Jordi, però el club blaugrana trigarà a fer oficial l'acord, ja que negocia amb el KK Zagreb la quantitat econòmica compensatòria.

stats