Esports 17/05/2012

El Barça amenaça de querellar-se contra el periodista Salvador Sostres per un article en què acusa Rosell d'haver traït Guardiola

El club adreçarà una carta al director del diari 'El Mundo', on surt publicat l'article, perquè rectifiqui la informació difosa

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça ha anunciat que en els pròxims dies iniciarà accions legals contra el periodista Salvador Sostres, que en un article publicat al diari 'El Mundo' aquest dimecres acusa el president del club, Sandro Rosell, d'haver traït Guardiola.

El club assegura que la informació que es difon és "falsa", "greu" i "atempta contra el dret a l'honor del club i del seu president", raons per les quals amenaça de querellar-se contra el periodista.

El club adreçarà una carta al director del diari 'El Mundo', on surt publicat l'article, perquè es rectifiqui la informació difosa.

En l'article 'Penúltimes traïcions', publicat aquest dimecres a 'El Mundo', Sostres parla de "les deslleialtats" de l'actual directiva, i especialment del president Sandro Rosell, vers Guardiola, i assenyala que no li van donar suport davant els "constants atacs sobre els àrbitres i el dopatge". També acusa el president d'haver ocultat al tècnic de Santpedor la decisió de substituir-lo per Tito Vilanova fins a l'últim moment.

stats