BARÇA
Esports 03/08/2012

Vilanova convoca 22 jugadors per enfrontar-se al PSG, entre ells, Tello i Montoya

Els campions de l'Eurocopa amb Espanya i els olímpics, amb l'excepció de Jordi Alba, són les principals novetats en la convocatòria del Barça per al tercer partit de la pretemporada

Ara
1 min
Tello i Montoya ja treballen de nou amb el Barça

BarcelonaAixí, Valdés, Montoya, Piqué, Sergio, Fàbregas, Xavi, Iniesta, Pedro i Tello s'estrenen en el nou curs. La llista també inclou Carles Puyol, amb l'alta. Per contra, Adriano, que s'està recuperant de l'esquinç al turmell esquerre, és baixa. Cinc futbolistes del filial completen la relació de 22 convocats: Ilie, Sergi Roberto, Planas, Rafinha i el mencionat Tello. Els olímpics Martín Montoya i Cristian Tello han estat les grans novetats de la sessió d'aquest divendres. Dos Santos i Adriano han fet treball específic al marge del grup. A París, el Barça de Tito Vilanova lluirà per primera vegada la nova segona samarreta (dissabte, 19.45 hores).

La convocatòria del París Saint-Germain-FC Barcelona

Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Afellay, Montoya, Bartra, Dos Santos, Tello, Ilie, Sergi Roberto, Planas i Rafinha.

stats