PRIMER EQUIP
Esports 23/01/2012

Xavi i Valdés feliciten l'any nou del drac en xinès en un missatge que arribarà a milions de xinesos

El Barça, a través dels missatges de felicitació de quatre dels seus jugadors, Puyol, Xavi, Valdés i Messi, ha estat present a la gala 'online' del nou any xinès que se celebra aquest 23 de gener

Ara
1 min

BarcelonaLa gala, en una emissió conjunta per televisió i internet, pot tenir una audiència potencial d'uns 1.600 milions de persones, entre espectadors i internautes. Aquests missatges de felicitació del nou any xinès, enguany representat per la figura del drac, han format part d'un gran espectacle televisiu en el qual hi participen no només les primeres personalitats del país, sinó també figures d'arreu del món.

És el segon any que la CCTV, la televisió estatal xinesa, celebra l'any nou amb aquest format de gala en el qual el senyal televisiu es difon també a través de les plataformes online més importants del país. Això suposa incrementar considerablement l'audiència i poder arribar a la comunitat xinesa que hi ha repartida per tot el món. Aquest any està previst que se superi amb escreix l'audiència de la darrera edició.

La gala, prèviament enregistrada, s'emet el 23 de gener i se'n faran redifusions durant els 15 dies següents, que és el que duren les celebracions del nou any. S'espera que aquestes emissions arribin a uns 400 milions de famílies, amb una audiència total aproximada de 1.600 milions de persones.

stats