Esports 07/06/2011

El Barça avança amb Cesc i el Madrid lliga Neymar

T.p. / A.s.
2 min
El Barça avança amb Cesc  i el Madrid lliga Neymar

Barcelona.Barça i Madrid segueixen treballant molt per reforçar-se de cara a la temporada vinent. Els blaugranes avancen de mica en mica en els casos de Cesc i Rossi, prou complicats, ja que l'Arsenal i el Vila-real no volen cedir ni un centímetre en les seves posicions.

El Reial Madrid, per la seva part, ja tindria lligat el jove brasiler del Santos Neymar, segons va avançar ahir RAC 1. L'agent del davanter, que jugarà la final de la Copa Libertadores, podria volar d'aquí poc temps per signar el contracte del nou talent del futbol brasiler. Segons els missatges als quals va tenir accés RAC 1, el director general del Madrid, José Ángel Sánchez, fa servir d'intermediari l'exjugador Ronaldo, que ha demanat que s'acceleri el procés de fitxatge perquè aquesta setmana Sandro Rosell serà al Brasil i es trobarà amb el representant del jugador. Guardiola no ha demanat Neymar, però segons aquests missatges el president del Barça va invitar el pare i el representant del jugador a la final de la Lliga de Campions.

Cesc, per la seva banda, hauria fet un regal a la resta de jugadors de l'Arsenal que, segons el rus Arxavin, "semblava un regal de comiat". Arxavin va declarar a la premsa anglesa que fins i tot va preguntar-li al maresmenc si marxaria, i que aquest va callar. El Barça prepara la primera oferta formal a l'Arsenal des de l'arribada de Sandro Rosell. Inicialment s'ha pensat oferir 35 milions més Thiago Álcantara. Conscient que Arsène Wenger insisteix a no cedir ni un sol metre, el Barça treballa per poder obtenir més diners i encara esperarà per fer la primera oferta.

Rossi i les baixes al filial

Pel que fa al davanter Giuseppe Rossi, ahir ja es va saber que el Vila-real treballa al mercat per fitxar davanters, per tenir un recanvi si finalment hi ha acord per vendre el seu golejador italià al Barça.

Al Barça B també ja s'estan començant a conèixer algunes novetats de cara a la temporada vinent. Dels jugadors que acaben contracte el 30 de juny i encara no havien renovat, el Barça ja ha fet oficial que no oferirà continuar a Edu Oriol, Abraham Minero i Benja. El Saragossa podria estar interessat en Edu i Abraham. A aquestes baixes s'hi sumen les que ja es coneixen des de fa temps de Nolito, que ja ha firmat amb el Benfica, i de Víctor Vázquez, que ho ha fet amb el Bruges belga. Un cas a part és el de Jonathan Soriano. Al màxim golejador de Segona A, amb 32 gols, encara li queda un any més de contracte, però és evident que amb 25 anys el seu temps al filial, després d'anys fantàstics -22 gols i un ascens el primer any, i 32 i un tercer lloc el segon any- s'ha acabat. Ell sempre ha donat per fet que a final de curs marxaria i s'hauria de buscar la vida. De fet, Luis Enrique, si al final acaba signant amb la Roma, de la Serie A, pensa en ell per endur-se'l al seu nou equip.

stats