SEGONA DIVISIÓ

Un Barça B castigat per les baixes rep l'Osasuna

Gerard López perd quatre internacionals i quatre lesionats

Un Barcelona B ple de baixes, vuit entre lesionats i jugadors internacionals, buscarà fugir del descens contra un Osasuna que no vol allunyar-se dels llocs de promoció (18.00 h). El filial blaugrana tindrà fins a vuit baixes sumant-hi els quatre internacionals –Marcus McGuane, Abel Ruiz, Jorge Cuenca i Juan Miranda–, i també Ferran Sarsanedas, Marc Cardona, Jose Arnaiz i Oriol Busquets, que segueixen recuperant-se de les lesions.

Vuit absències sensibles per a l'entrenador de l'equip blaugrana, Gerard López, que recuperarà, no obstant això, un jugador important a la medul·lar com Íñigo Ruiz de Galarreta, que ha rebut l'alta mèdica de la seva lesió. El conjunt català buscarà posar fi a quatre empats consecutius contra el Gimnàstic de Tarragona (1-1), l'Oviedo (0-0), el Numància (2-2) i el Lorca (1-1).

És més necessari, però, sumar els tres punts a casa, on el Barcelona B suma dos punts dels últims nou possibles, una trajectòria que contrasta amb els últims resultats com a visitant. Lluny del Miniestadi, el conjunt català no perd des del 15 de desembre contra el Cadis. Malgrat la bona trajectòria fora de casa, l'equip blaugrana segueix quinzè, a quatre punts de la Cultural Lleonesa, el primer rival en posicions de descens.