LLIGA ENDESA
Esports 27/02/2012

El Barça demostra que ja ha oblidat el sotrac de la Copa

David R. Jover
1 min
Ingles intenta superar Diouf. El jugador australià segueix sense entrar en el joc.

No va fer un joc brillant contra el Fuenlabrada, i tampoc hi va haver jugades espectaculars, però va fer com abans: va començar fort des del primer minut i no es va deixar anar en cap moment, ni tan sols quan en els últims set minuts va sortir a la pista el jove de 17 anys Josep Pérez, un base de gran talent, però encara poc fet físicament. El 86-59 demostra que no hi va haver partit en cap moment.

El Barça va ser ahir una piconadora. Va agafar una renda de tretze punts en el primer quart (26-13), la va mantenir al descans (45-31) i la va augmentar en el tercer quart (69-43), en què va tenir en Lorbek (19 punts) i Navarro (13 punts) els seus millors homes. A més, el de Sant Feliu va anotar el seu triple 900 a la història de l'ACB. El 86-59 manté el Barça Regal una setmana més en el lideratge de la Lliga Endesa.

Triomf de l'Assignia

L'últim triomf català de la jornada va ser el del Manresa contra el Banca Cívica, que no va poder amb els homes de Jaume Ponsarnau i va caure al Nou Congost (76-71) davant un gran Manresa.

D'aquesta manera l'Assignia suma deu triomfs i és a prop de la salvació.

stats