27/04/2013

El Barça B derrota el Racing i el Sabadell perd amb el Mirandés

BarcelonaEn la penúltima jugada del partit, un xut ras i col·locat de Lobato va confirmar la remuntada del Barça B contra el Racing a Santander (1-2). L'exblaugrana Gai Assulin havia avançat els càntabres en el marcador recollint una pilota solta a l'àrea, però Rafinha, a les portes del descans, va poder fer l'1-1 amb un xut des de la frontal. Els locals van veure com l'àrbitre els anul·lava un gol per fora de joc al minut 75.

A Miranda de Ebro, els arlequinats van perdre 2-0 contra un Mirandés que va encarrilar el triomf ben aviat. Mújika, després d'una falta lateral, va avançar els locals al minut 15 i Rúper, al 43, va ampliar l'avantatge. Tot i els esforços del segon temps, l'equip de Lluís Carreras va encaixar la quarta derrota consecutiva fora de casa.