Futbol - Lliga Iberdrola
Esports 31/03/2019

El Barça ni es despentina a Logronyo (0-4)

Martens i Bonmatí encarrilen el triomf als minuts 3 i 6, i permeten a les culers seguir a tres punts del líder

N.a.
Lieke Martens, una de les goleadores del Barça a Logronyo

BarcelonaSabia que l'Atlètic de Madrid havia guanyat el dia anterior i que no podia fallar, i no ha fallat. El Barça ha resolt amb comoditat el seu desplaçament a Logronyo (0-4), on ja als sis minuts tenia la victòria encarrilada. Un golàs de Lieke Martens, retallant cap a dins i xutant a l'escaire, ha obert el marcador al minut 3, i Aitana Bonmatí, tres minuts més tard, ha ampliat l'avantatge.

Mariona Caldentey i Alexia Putellas han marcat els altres dos gols per acabar de confirmar la victòria a la Rioja. Lluís Cortés fins i tot ha pogut repartir alguns minuts de descans després d'una setmana intensa, amb compromís de Champions inclòs en terres noruegues.

El triomf manté el Barça a tres punts de l'Atlètic, que és qui mana al capdavant de la classificació de la Lliga Iberdrola.