BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 12/03/2012

El Barça cau després de dues pròrrogues a Gran Canària (93-90)

D.r. Jover
1 min
El Barça cau després de dues pròrrogues a Gran Canària (93-90)

El Barça Regal va perdre ahir a la pista del Gran Canària 2014 en un matx que va durar cinquanta minuts. Els primers quaranta reglamentaris van acabar amb empat a 74 punts, però durant les dues pròrrogues que es van jugar els de Pedro Martínez van creure més en el triomf que els de Xavi Pascual, i amb la pressió del CID al darrere van superar el que segueix sent el líder de la Lliga Endesa. La derrota per 93-90 a Canàries deixa el Barça Regal primer, ja que el Reial Madrid va caure a la pista del València Basket per 83-66.

És la segona derrota del Barça aquesta setmana després de la de dijous contra el Banca Cívica al Palau Blaugrana i encén els primers llums d'alarma al Barça Regal, que d'aquí una setmana es juga el passi a la Final Four de l'Eurolliga en el pitjor moment de la temporada.

Per la seva banda, el Fiatc Joventut va aconseguir el tercer triomf consecutiu en la Lliga a la pista del Banca Cívica (73-77) i suma l'onzena victòria de la temporada, que el deixa a un pas d'aconseguir la salvació. Els de Salva Maldonado, que han millorat les seves prestacions ofensives des que Lubos Barton va arribar a l'equip, han aconseguir que Pooh Jeter tingui més incidència en l'atac i sigui productiu per a l'equip i per als seus companys. Ahir el base americà va fer 13 punts i va estar acompanyat de l'altre nord-americà de l'equip, l'aler pivot Latavious Williams, que va anotar 12 punts i va agafar deu rebots. El pròxim matx dels verd-i-negres serà diumenge contra el Gran Canària.

stats