HANDBOL - LLIGA DE CAMPIONS
Esports 26/03/2012

El Barça esclafa el Montpeller i ja és a quarts de final (36-20)

David R. Jover

El Barça Intersport va aconseguir ahir passar a quarts de final de la Lliga de Campions després d'esclafar de manera contundent el Montpeller Agglomération per 36-20. Des del primer minut es va veure clar. La intensitat i les ganes amb què el Barça Intersport va sortir a la pista van ser del tot oposades a les que va mostrar a Montpeller. El fet que hi hagués 6.677 persones al Palau Blaugrana va contagiar l'equip, que sabia que ahir havia de fer dues coses: guanyar i remuntar dos gols. I se'n va sortir de sobres, de la millor de les maneres. El gran inici del Barça es va transformar en una diferència que va vorejar els vuit i els deu gols a partir del minut 20 de partit i fins al final (12-4 i 17-8 al descans).

El canari Dani Sarmiento, autor de set gols, va ser el millor d'un Barça que sembla tornar a renéixer després dels dubtes creats amb la derrota a la Copa del Rei i les victòries agòniques en la Lliga Asobal contra San Antonio i Valladolid. L'esperit dels homes de Xavi Pascual va brillar al Palau de les grans ocasions, aquell públic que d'entrada ja marca un parell de gols i que fa aturar diverses pilotes més de les que ja va aturar Saric, un autèntic mur per als llançadors francesos ahir. El porter bosnià es va fer un fart d'aturar pilotes quan calia i no va permetre que el Montpeller es fes il·lusions que podia entrar en el partit. El 36-20 final va deixar palesa la superioritat d'un Barça que quan ho necessita treu el millor de si mateix.

Demà el Barça Intersport sabrà quin rival té a quarts de final. El Copenhaguen, el Koper eslovè, el Croatia Zagreb i l'Ademar poden ser els rivals dels blaugranes, que també tindran el factor pista a favor.