Esports 22/12/2018

Patri Guijarro marca el camí en el triomf del Barça a Màlaga (0-4)

L'equip blaugrana tanca l'any amb un triomf sense patiments

T.p.

BarcelonaEl Barça ha golejat al camp del Màlaga per 0-4 en l'últim partit de l'any de l'equip dirigit per Fran Sánchez. El Barça acaba el 2018 a la part alta de la Lliga Iberdrola femenina, en la segona posició a un punt de l'Atlètic de Madrid, campió d'hivern després de guanyar per 3-1 a l'Sporting de Huelva.

El Barça ha sortit ben fort a Màlaga, sense donar opcions a un equip que lluita a la part baixa de la classificació. Als 17 minuts, Patri Guijarro ha marcat el primer gol després de recuperar una pilota. Abans del descans, l'anglesa Toni Duggan, després d'una jugada amb Alexia Putellas, ha fet el 0-2.

A la segona part, Lieke Martens ha marcat el 0-3 aprofitant el rebuig d'un xut de Patri Guijarro al travesser. La mateixa Patri Guijarro s'ha encarregat de fer el 0-4 en un partit en què la jove Claudia Pina, millor jugadora del Mundial sub-18, ha jugat 10 minuts.