Esports 21/12/2019

El Barça femení tanca l'any fent de l'estadi Johan Cruyff un fortí (3-1)

L'equip de Lluís Cortés, campió d'hivern de la Primera Iberdrola

T.p.

BarcelonaEl Barça femení va tancar l’any 2019 amb un nou triomf a l’estadi Johan Cruyff, el recinte que aquesta temporada s’ha convertit en el seu feu. Amb la victòria contra el Granadilla per 3-1, gràcies als gols d’Oshoala, Graham i Alexia, l’equip de Lluís Cortés es va assegurar de pas la condició de campió d’hivern. A diferència de la major part de partits a casa, en què s’acabava golejant, el partit contra el Granadilla va ser més complicat. Malgrat que el domini del joc del Barça va ser total, amb la nigeriana Oshoala marcant el primer gol abans del descans, les tinerfenyes van saber aguantar vives fins a la segona part, quan van aconseguir l’empat en la seva única aproximació, en un contraatac culminat per Martín-Prieto. La reacció blaugrana però, va trigar ben poc en arribar, i Mariona va marcar un gol en fora de joc. Poc després, Aitana, que acabava d’entrar, va fer l’assistència del 2-1, obra de la noruega Graham. Pocs minuts després, Alexia sentenciava.

Les de Lluís Cortés sumen 37 punts, cinc més que l’Atlètic de Madrid, que també va guanyar el seu últim partit de l’any. A la primera jornada de l’any 2020, el Barça visitarà San Mamés per jugar contra l’Athletic Club. I l’Espanyol buscarà tancar l’any guanyant el primer partit de la temporada al camp del Llevant (11 h). L’equip blanc-i-blau ocupa l'última posició de la classificació.