BARÇA

El barcelonisme acomiada Gustau Biosca

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner han encapçalat la representació del Club en el funeral de la figura del Barça de les Cinc Copes

El barcelonisme ha acomiadat Gustau Biosca i Pagès, que va morir dissabte 1 de novembre a l’edat de 86 anys. El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, han encapçalat la delegació blaugrana, juntament amb el directiu Silvio Elías, en el funeral que s’ha celebrat al tanatori de Les Corts. Entre les personalitats que també hi han assistit figura el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i molts exjugadors i companys d’aquesta entitat dels veterans blaugrana, de la qual Gustau Biosca va ser president. El president Josep Lluís Núñez també ha estat present en aquest últim acte de comiat, així com Joan Trayter, expresident de la junta gestora el 2003, i el seu fill Joan Manuel, que actualment és el síndic del soci del Club.

La família de Biosca, la seva vídua Roser, els seus quatre fills, Sílvia, Sergi, Gustau i Cèsar, fills polítics i néts, han rebut nombroses mostres de condol i d’admiració.  “La mort de Gustau Biosca és una pèrdua molt sentida. Va ser un d’aquests jugadors carismàtics, molt culer, que va ajudar molt l’equip com a futbolista però també després. El trobarem a faltar. Aquesta tarda homenatjarem els jugadors de la generació dels anys 40 i de les Cinc Copes, entre els quals es trobava Gustau Biosca, i aquest homenatge, que feia molt temps que es preparava, té avui molt més sentit. Els he d’agrair tot el que aquests jugadors han fet pel Barcelona. Aquests jugadors mereixen veure i sentir tot el nostre reconeixement” ha afirmat el president Bartomeu.