Esports 17/03/2018

El Barça goleja contra el Reus i el Liceo guanya patint a Girona

Pablo Álvarez, botxí del Reus al clàssic de l'hoquei (6-0)

Pablo Álvarez (Barça Lassa) en acció contra el Reus

BarcelonaEl Barça Lassa lidera amb seguretat l'OK Lliga d'hoquei sobre patins. Al clàssic contra el Reus, l'equip blaugrana s'ha imposat per un clar 6-0 amb una gran actuació de Pablo Álvarez, autor de tres gols a la primera part. El Barça ha sentenciat a la segona, amb un altre gol d'Álvarez. Lucas Ordóñez i Matías Pascual han marcat els altres gols. Ara el Barça li treu sis punts al Reus, que és tercer.

El Liceo de la Corunya, per la seva part, segueix a dos punts del Barça, amb 58 punts, després d'aixecar un 2-0 a la pista del Citylift Girona. L'equip gironí, cinquè, guanyava 2-0 amb gols de Pelicano i Palau, però els visitants han reaccionat a la segona part i s'han imposat per 2-4.

Als altres partits, el Noia ha golejat per 5-0 el Voltregà i és quart. El Caldes s'allunya del descens després de derrotar l'Alcoi per 3-2, i l'ICG Software Lleida, sisè a la classificació, no ha fallat a la pista del cuer, l'Asturhockey, per 1-5.

El Palafrugell ha empatat 2-2 a casa amb el Vic i supera a la classificació un Arenys de Munt que queda en zona de descens, penúltim, amb un partit menys.