HANDBOL

El Barça Lassa passa per sobre de l'Ademar a la segona part

Gran partit del veterà Juanín Garcia, de 41 anys, en el seu retorn al Palau

El Barça Lassa segueix liderant la lliga Asobal d'handbol sense perdre després de superar l'Ademar Lleó per 37-29. Tot i el recital de joc del veterà capità visitant Juanín Garcia, autor de 7 gols als 41 anys, la primera línia barcelonista, liderada pel capità blaugrana Víctor Tomás, i els laterals Dika Mem i Gilberto Duarte, amb 7 gols cada un, han estat claus en un partit on també ha brillat el porter danès Kevin Möller, amb 16 aturades (11 a la segona meitat).

Els locals han sortit endollats (9-2, m. 8) amb Gilberto Duarte, Dika Mem i Victor Tomás letals. Però l'Ademar ha reaccionat amb Juanín García (13-11, m.21), i això ha obligat Xavi Pascual a demanar temps mort

Després de la primera meitat, David Fernández ha posat per davant els lleonesos (17-18, m. 31) per primera i única vegada en el partit. Però un parcial de 5-0 ha decidit el partit. Els lleonesos començaven a notar l'esforç i una nova estirada blaugrana amb dos gols seguits de N 'Guessan (31-25, m.52) han acabat per sentenciar el duel.