HANDBOL
Esports 05/05/2018

El Barça Lassa sentencia a la segona part i jugarà la final de la Copa del Rei d'handbol (36-27)

El Puente Genil ha plantat cara fins al descans de la semifinal

Dika Mem, del Barça Lassa, durant la semifinals de la Copa d'handbol

BarcelonaEl Barça Lassa no ha fallat i lluitarà aquest diumenge (17 h) per guanyar la seva cinquena Copa del Rei consecutiva contra el Logroño la Rioja, després d'imposar-se a la semifinal per 36-27 a un Ángel Ximenez Avia Puente Genil que ha generat més problemes dels previstos als catalans a la primera meitat.

De fet, l'equip cordovès, que divendres ja va protagonitzar la gran sorpresa dels quarts de final fent fora de la competició el Fraikin Granollers a la tanda de penals, tan sols perdia per un gol (14-13) a falta de sis minuts per a la conclusió del primer temps. Aquest marcador ha obligat el preparador blaugrana, Xavi Pascual, a demanar amb urgència un temps mort, ja que no estava disposat a repetir el calvari que va passar en els quarts de final contra el Recoletas Atlètic Valladolid.

Als 14 minuts el Barça guanyava per quatre gols (9-5), però els andalusos han plantat cara en part gràcies al lateral montenegrí Novica Rudovic, que no ha desaprofitat els espais deixats per la defensa 5-1 blaugrana per perforar fins a sis vegades la porteria defensada per Gonzalo Pérez de Vargas.

Després del temps mort sol·licitat pel preparador blaugrana, el Barça ha tancat el primer temps controlant la situació (19-16), i ha sentenciat a la segona part. El Puente Genil només ha anotat dos gols en els tretze primers minuts de la segona meitat, una xifra que ha acabat per trencar definitivament (27-18) el partit a favor dels blaugrana.