Esports 28/10/2017

El Barça Lassa no falla i el Caldes empata contra el Girona

El Reus s'emporta els punts patint contra el Palafrugell (4-3)

El Reus ha derrotat el Palafrugell

BarcelonaEl Barça Lassa ja lidera el solitari l'OK Lliga d'hoquei sobre patins després de derrotar per 2-0 un dels cuers, l'Arenys de Munt, que s'ha defensat bé al Palau. Lucas Ordóñez i Sergi Panadero han fet els gols locals. El CP Citylift Girona, que portava tres victòries, ha empatat a la pista del Recam Làser Caldes (1-1). Manel Garcia ha fet el 0-1, però Jacint Molera ha empatat a la segona part. El Liceo, en cas de guanyar aquest diumenge el Moritz Vendrell a casa, sumarà tants punts com el Barça.

El Reus és quart després del partit amb el Palafrugell, però dos gols de Marc Torra han deixat els punts a la pista del campió europeu (4-3). El Lloret i el Noia Freixenet han empatat (2-2) amb gols locals de Lluís Grau i David Plaza, i dos gols de l'angolès Humberto da Silva Mendes. El Lleida ha guanyat a la pista d'un Vic que no aixeca cap (2-3) amb dos gols de Dario Javier Giménez. L'Igualada, per la seva part, ha derrotat per 4-2 el Voltregà amb dos gols de Sergi Pla.