FC BARCELONA
Esports 25/02/2013

El Barça i Etisalat, operador de telecomunicacions líder a Pròxim Orient, renoven l'acord de patrocini fins al 2017

El grup àrab té una presència destacada en el Mobile World Congress, que ha començat avui, i que representa un dels esdeveniments més importants per a la indústria de les telecomunicacions

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça i Etisalat, operador de telecomunicacions àrab líder a Pròxim Orient, han signat la renovació del seu acord de patrocini per quatre anys més, fins al 30 de juny del 2017. El contracte l'ha signat el president blaugrana, Sandro Rosell, i el director executiu d’Etisalat Group, Ahmad Abdulkarim Julfar, a les instal·lacions del Club. L'operadora de telefonia àrab té una presència destacada en el Mobile World Congress que ha començat aquest dilluns 25 i durarà fins dijous, 28 de febrer, i que constitueix un dels més grans esdeveniments per a la indústria de les telecomunicacions que té la seu a Barcelona.

Rosell s’ha mostrat molt satisfet per la continuïtat de l’aliança amb Etisalat. El president ha assegurat que aquest grup "és pioner en els serveis de telecomunicacions en el Pròxim Orient, l'Àfrica i l'Àsia, fet que permetrà al FC Barcelona reforçar la connexió amb els nostres aficionats d’aquests territoris i estar més a prop d’ells". A més, ha afegit que "això ens ajudarà a transmetre el sentiment blaugrana i també a créixer social i econòmicament”.

L’operador de serveis de telecomunicacions s’ha convertit en un grup amb una forta i ràpida expansió, que s’estén per l'Àsia i l'Àfrica. Dóna servei a més de 130 milions de clients a 15 països i segueix arribant a nous clients i mercats.

Més enllà dels compromisos comercials, Etisalat i el FC Barcelona treballaran conjuntament amb un altre dels aliats de la Fundació del Club, la Fundació Bill & Melinda Gates, en projectes que tenen com a objectiu eradicar la pòlio.

stats