BÀSQUET: LLIGA ACB
Esports 22/09/2011

El Barça paga 2,1 milions d'euros per Huertas

àlex Gozalbo
2 min
Joan Creus, Marcelinho Huertas i Joan Bladé durant la presentació del base com a nou jugador del Barça Regal.

Barcelona.El Barça Regal va presentar ahir el base Marcelinho Huertas, que s'ha compromès amb l'equip blaugrana per a les pròximes quatre temporades. Segons va explicar Joan Bladé, directiu responsable de la secció, el club ha pagat 2,1 milions d'euros al Caja Laboral per aquest jugador de 27 anys.

"El meu desig sempre ha estat vestir aquesta samarreta. He deixat de guanyar diners per buscar la felicitat. Sóc un privilegiat. És un somni", assegura Huertas, que va renunciar a una part del seu salari per facilitar l'operació. "Si no ho hagués fet, no l'hauríem pogut contractar", diu Joan Bladé.

Huertas, que fa uns dies va aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de Londres amb la selecció del Brasil, es mostra confiat en el seu rendiment: "Les pedres al camí et fan créixer. Jo n'he trobat unes quantes i això m'ha ajudat a madurar, a tenir ganes de seguir millorant i d'arribar lluny. El més important és tenir il·lusió, talent i determinació per superar obstacles en la teva carrera, però també cal treballar molt i ser dur mentalment".

Segons Joan Creus, secretari tècnic del Barça Regal, "Huertas és un jugador contrastat, amb experiència. Fa set anys que és al bàsquet europeu i coneix perfectament tant la Lliga ACB com l'Eurolliga. És un base pur, implicat a fer jugar l'equip i que té uns valors que lliguen molt bé amb la nostra filosofia".

Rudy va trencar un acord verbal

Joan Bladé va explicar que el Barça Regal tenia un acord verbal amb Rudy Fernández de cara a la pròxima temporada, però que l'escorta va decidir trencar-lo i acceptar l'oferta del Reial Madrid: "Estàvem disposats a esperar-lo fins que acabés el seu contracte a la NBA, però ell va tenir altres interessos".

stats