Esports 05/03/2011

"Les sòcies del Barça podríem omplir tot un estadi de Primera"

Valenta Tot i les crítiques, ha tirat endavant una iniciativa que sorgeix del grup de treball que han creat les dones del club per impulsar el paper de les barcelonistes dins la institució

Albert Solé
1 min
Susana Monje és una del les dues directives del Barça.

La primera acció i més visible és la de la llotja de dones de demà.

Volem visualitzar que ara mateix dins el club som 42.000 dones, i que no només podríem omplir una llotja sinó tot un estadi de Primera Divisió, i que aquesta situació és única al món i que no s'ha produït de la nit al dia, sinó al llarg de la història.

Ets conscient que heu rebut força crítiques per part d'altres dones per aquesta acció.

Respectem totes les opinions, però no hem d'oblidar una cosa, que ho fem en el marc del Dia de la Dona Treballadora (serà el 8 de març), un dia reconegut per l'ONU. Amb la força mediàtica que té el Barça a tot el món, el fet de veure aquesta llotja plena de dones pot ajudar moltes dones, i donar empenta a moltes iniciatives.

El 25% de la massa social del Barça són dones, però tu i la Pilar només sou el 10% de la junta directiva.

Ja ens agradaria que hi hagués més dones a la junta. És per això que necessitem actes com aquests.

El problema és que la dona, en general, no vol cedir un temps de la seva vida privada (família, fills) per cultivar la seva imatge pública, i els homes, per cultura, sí?

És possible que aquest sigui un dels factors, i potser el més important, però també n'hi ha d'altres. A mi m'agradaria que les nenes volguessin jugar a futbol igual que els nens. Quan això sigui així, aquesta generació de dones ja creixerà participant en tots els àmbits del club.

stats