El Barça, premiat
Esports 02/12/2011

Guardiola i 5 blaugranes més, guardonats per la LFP per ser els millors del curs 2010/2011

1 min
El Barça, premiat

Set premis de la LFP, per al Barça

El Barça va ser el protagonista dels premis de la Lliga de Futbol Professional (LFP), que reconeixen els millors de la Lliga. El Barça va ser premiat amb set guardons: millor tècnic (Guardiola), millor jugador i millor davanter (Messi), millor porter (Valdés), millor defensa (Abidal), millor migcampista (Xavi) i millor migcampista d'atac (Iniesta). Bartra va ser escollit jugador revelació de Segona.

11 blaugranes candidats a l'onze FIFA

Onze jugadors del Barça són candidats a l'onze ideal FIFA/FIFPro que se sabrà el 9 de gener a la gala de la Pilota d'Or: el porter Valdés; els defenses Alves, Piqué, Puyol i Abidal; els migcampistes Busquets, Cesc, Xavi i Iniesta, i els davanters Messi i Villa.

La tornada de la Copa del Rei, el 22

El Barça-Hospitalet, la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, es disputarà el dijous 22 a les deu de la nit. L'Espanyol-Celta i el Reial Madrid-Ponferradina es disputaran el dimarts 20 a les vuit del vespre.

La sanció de Piqué es coneixerà avui

El Comitè de Competició decidirà avui la sanció que imposa a Piqué després que el central provoqués la cinquena groga contra el Rayo. Llavors se sabrà si pot participar en el clàssic contra el Madrid del dia 10, que ha estat declarat d'alt risc per la Comissió Antiviolència.

stats