BARÇA
Esports 16/11/2012

El Barça fa oficial que la propera temporada la publicitat a la samarreta serà 'Qatar Airways'

El club ha comunicat la notícia avançada aquest divendres pel diari el 'Mundo Deportivo'

Ara
1 min
Qatar Airways, nou patrocinador del Barça

BarcelonaA les 14.04, el club ha enviat un comunicat oficial on afirma que "El FC Barcelona i Qatar Sports Investments comuniquen que han acordat, dins dels termes del seu contracte, que Qatar Airways estarà present a la samarreta del Club a partir de la temporada 2013/14, com a nou patrocinador principal global". Posteriorment, el comunicat explica que "Qatar Sports Investments, d'acord amb el FC Barcelona, ha designat Qatar Foundation com a Soci Oficial de Desenvolupament Humà del FC Barcelona, fet que permetrà continuar impulsant iniciatives basades en els valors que comparteixen".

Segons Sandro Rosell, president del FC Barcelona, "Qatar Airways és una marca ambiciosa amb aspiracions globals, sempre compromesa a aconseguir la màxima excel·lència en el seu àmbit. Aquests són objectius amb els quals el FC Barcelona s'identifica plenament". El contracte signat entre QSI i el FC Barcelona preveia la possibilitat d'incloure un nou patrocinador a la samarreta a partir de la tercera temporada de l'acord, tal com es va informar a l'Assemblea de Compromissaris del setembre del 2011. Recordem que la inclusió de publicitat a la samarreta ja es va aprovar en l'Assemblea de Compromissaris de l'agost del 2003.

El president Rosell també ha destacat que "després de compartir dos anys fantàstics amb Qatar Foundation, estem encantats de continuar la nostra relació, donant-li la benvinguda com a Soci Oficial de Desenvolupament Humà".

Akbar Al Baker, CEO de Qatar Airways, ha manifestat, per la seva part, que "estem encantats d'entrar en una aliança amb el FC Barcelona, el club de futbol més gran del món. Qatar Airways, que ha estat votada com a Millor Companyia Aèria del Món dos anys consecutius (2011 i 2012), treballarà amb el FC Barcelona en activitats que beneficiaran els aficionats i els passatgers, oferint recompenses tangibles a totes dues entitats".

stats