Esports 12/02/2011

El Barça dels rècords, a seguir fent història al Molinón

El Barça juga aquest vespre al Molinón, el camp on es podria dir que va començar tot: va ser on l'equip de Guardiola va guanyar el seu primer partit a la Lliga. I avui podria aconseguir el 17è triomf consecutiu.

Nuria García
2 min
Keita li disputa una pilota al migcampista Koke en el partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou.

BarcelonaEl Barça de Pep Guardiola torna aquest vespre a l'estadi on va començar a aconseguir triomfs a la Lliga. El Molinón va ser el primer camp on el Barça -en què aquella temporada debutava el tècnic de Santpedor- va assaborir el gust de la victòria. I ho va fer amb un contundent 1-6 després d'haver sumat tan sols un punt en dos partits de Lliga.

I ara, allà on van aconseguir la primera victòria de l'era Guardiola, els blaugranes poden seguir fent història i sumar, contra el sempre complicat Sporting de Gijón, el dissetè triomf consecutiu a la Lliga, fet que els faria igualar l'Inter de Roberto Mancini de la temporada 2006-2007. El tècnic no s'obsessiona a superar aquesta fita, però és conscient que "els rècords estan per ser superats" i "tard o d'hora" arribarà algú que ho farà, tal com ara estan a punt de fer ells.

Al Barça dels rècords encara li queda per superar la ratxa més llarga de victòries, en poder del Celtic de Glasgow, que la temporada 2003-2004 va aconseguir 25 victòries consecutives.

Puyol segueix sent baixa

El capità blaugrana, Carles Puyol, que no s'ha pogut entrenar durant tota la setmana amb el grup, segueix sent baixa per al partit contra l'Spoting a causa d'una tendinopatia al vast extern del genoll esquerre. En la llista de baixes també hi és Jeffren, que continua recuperant-se de la seva lesió. La resta de jugadors, tot i haver anar convocats amb les seves seleccions (en total 14 dels 20 que integren el primer equip blaugrana) i d'haver jugat bastants minuts en els partits amistosos d'entre setmana, van tornar a Barcelona sense problemes i estan a disposició de l'entrenador per al partit d'aquest vespre al Molinón.

El tècnic, Pep Guardiola, no va descartar ahir fer canvis en l'onze pensant en el partit de la Lliga de Campions que els blaugranes jugaran dimarts amb l'Arsenal a Londres. És per això que podria donar descans a titulars habituals com ara Busquets i Iniesta, i donar pas a homes com Mascherano i Keita al centre del camp.

stats