Esports
Esports 10/10/2011

El Barça, l'equip més simpàtic de Primera Divisió segons l''As'

El 97% dels aficionats del Madrid no aprecien gaire els del Barça, un percentatge que supera el nombre de blaugranes que rebutgen el Reial Madrid (77%)

Ara
1 min

BarcelonaUna enquesta encarregada pel diari As a tots els camps de Primera Divisió revela que el Barça és l'equip que aixeca més simpaties i, per contra, el Reial Madrid és el que genera més rebuig. Les dades, que recullen l'opinió de 70 assistents de cada estadi, subratllen que un 44% dels enquestats situen el Barça entre els tres equips preferits, i només un 37% ho fan amb l'equip madrileny. A més, el Barça és el segon equip preferit pels aficionats de set equips més (Athletic, Màlaga, Mallorca, Osasuna, Reial Societat, Sporting i València) i el que genera més rebuig per uns altres sis, entre els quals hi figura l'Espanyol i el mateix Reial Madrid.

Els gràfics també apunten que un 97% dels aficionats del Madrid no aprecien gaire els del Barça, un percentatge que supera amb escreix el nombre de blaugranes que rebutgen el Reial Madrid (77%). De fet, l'aversió cap al Madrid és més elevada entre els aficionats de l'Osasuna (92%), l'Athletic (90%), l'Atlètic de Madrid (84%) i la Reial Societat (78%) que entre els culers.

El diari afirma que les dades revelen un canvi de tendència i assenyala una enquesta encarregada per la Generalitat vuit anys enrere en què el Madrid era l'equip que més afecte generava, amb 20 punts de diferència sobre el Barça.

stats