LLIGA DE CAMPIONS

L'expedició del Barça va fer festa grossa a Tempelhof fins entrada la matinada

Artur Mas va ser a la festa per poder felicitar els jugadors del Barça

El Barça va celebrar el triplet al vell aeroport de Tempelhof, on la festa va durar fins entrada la matinada. El club va reservar un dels espais d'aquest antic aeroport, transformat ara en centre de convencions, actes i parc per als ciutadans a la pista d'aterratge. L'edifici de la terminal de l'aeroport, famós per ser seu del pont aeri de Berlín oest durant la guerra freda, es va il·luminar amb els colors blaugrana i la frase "Campions. Lliga, Copa i Champions. #Tripl3t".

 

Party!!!!

A video posted by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

 

El President de la Generalitat Artur Mas va passar-se per la festa per saludar jugadors i directius. Els membres de la directiva,a eufòrics, van fer-se fotos amb la copa de campions, gaudint d'una nit amb invitats com els familiars dels jugadors. Els pares de Messi es van deixar veure amb el popular presentador de televisió argentí Marcelo Tinelli, president del San Lorenzo de Almagro.

Gerard Piqué, acompanyat de la seva dona i familiars, va ser de nou dels més animats. El Barça torna aquest migdia a Barcelona i la festa seguirà amb la rua pels carrers de Barcelona.

 

Amigos ... E ainda faltam alguns na foto 😂

A photo posted by Nj 🇧🇷 (@neymarjr) on

Més continguts de