Esports 14/07/2012

El Barça torna a la feina dilluns amb 14 jugadors

El Barça començarà la pretemporada amb només 14 jugadors del primer equip. Dilluns passaran les proves mèdiques i dimarts faran el primer entrenament a les ordres de Tito Vilanova.

M.m.
2 min
Tito Vilanova dirigirà el seu primer entrenament amb el Barça dimarts que ve.

BARCELONA.Quan només falten dos dies perquè el Barça torni a la feina, de mica en mica es van coneixent més detalls de la pretemporada blaugrana, sobretot pel que fa a les sessions d'entrenament. Això sí, serà un retorn a la feina amb moltes baixes, ja que tan sols hi haurà 14 jugadors del primer equip. No hi serà el capità, Carles Puyol, que després de fer recuperació de la lesió al genoll s'incorporarà una setmana més tard. Ni tampoc hi seran els futbolistes que van participar en l'Eurocopa (excepte Afellay), que tornaran als entrenaments el 30 de juliol, ni els que participaran en els Jocs Olímpics (Alba, Montoya i Tello).

Amb aquestes baixes, els 14 jugadors (Alves, Villa, Alexis, Messi, Thiago, Pinto, Mascherano, Afellay, Adriano, Cuenca, Fontàs, Bartra, Dos Santos i Muniesa) estan citats a la Ciutat Esportiva dilluns a dos quarts de 9, per fer les revisions mèdiques.

Tanmateix, Tito Vilanova no dirigirà el primer entrenament fins l'endemà. El debut serà dimarts a la Ciutat Esportiva, on el de Bellcaire d'Empordà ha planificat sessions dobles d'entrenament, en què participaran alguns jugadors del Barça B, segons va informar el club. Aquest mateix dimarts el tècnic farà una conferència de premsa conjuntament amb Andoni Zubizarreta (director del futbol professional).

Afellay torna dilluns

Malgrat haver disputat l'Eurocopa amb Holanda i tenir permís fins al 23 de juliol, Afellay tornarà als entrenaments abans d'hora per desig exprés del futbolista. Segons van informar diferents mitjans, el davanter es vol reunir amb Tito Vilanova per aclarir el seu futur, després que aquest estiu s'hagi especulat amb la seva sortida del Barça.

L'equip s'entrenarà aquesta primera setmana i debutarà el dimarts 24 de juliol en un amistós contra l'Hamburg a Alemanya. D'altra banda, ahir es va fer oficial que el segon partit de pretemporada (el dissabte 28 de juliol a Tànger) serà contra el Raja Club Athletic de Casablanca, i no pas contra un combinat de jugadors marroquins.

stats