UEFA WOMEN’S CHAMPIONS LEAGUE

El Barça visita el Minsk amb la feina feta

Les blaugranes juguen la tornada dels vuitens amb la renta del 5-0 del partit al Johan Cruyff

El Barça visita avui el Minsk (14 h) en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb els deures més que fets gràcies al contundent resultat de l’anada a l’estadi Johan Cruyff (5-0). D’aquesta manera, s’obre la porta al fet que jugadores menys habituals puguin acumular minuts i rodatge.

“És un bon dia perquè jugadores joves apareguin amb més minuts a la Champions. Un avantatge de cinc gols és l’escenari ideal”, admet l’entrenador blaugrana, Lluís Cortés. “Tenim un resultat favorable, però hem d’anar a Minsk a intentar guanyar el partit. Som un club que ens agrada guanyar i jugar bé. Ens pot anar bé per donar descans a certes jugadores, però que ningú es pensi que hi anirem a perdre el temps. Crec que és un dia per seguir demostrant que estem en un bon moment. En aquests partits es veu si l’equip està preparat per competir en qualsevol estat anímic”. De fet, el tècnic lleidatà ha donat descans a Jenifer Hermoso i Marta Torrejón. Diferent és el cas de Laia Codina, que no ha pogut viatjar per qüestions burocràtiques, segons va informar el club. També es perdran el partit Vicky Losada, Lieke Martens i Stefanie van der Gragt per lesió.

Quan el Barça confirmi el seu pas als quarts de finals, ho haurà aconseguit per cinquè any consecutiu. Un fet que parla molt bé de l’evolució del conjunt blaugrana en les últimes temporades.