FUTBOL SALA
Esports 31/08/2019

El Barça cau contra el Boca Juniors a les semifinals de la Copa Intercontinental de futbol sala (1-3)

Els argentins han marcat els seus tres gols a la pròrroga

T.p.
El Barça cau contra el Boca Juniors a les semifinals del Mundial de futbol sala (0-2)

BarcelonaEl Barça ha caigut eliminat a les semifinals del Mundial de Clubs de futbol sala, a Bangkok, després de perdre contra el Boca Juniors argentí per 1-3. El partit s'ha decidit a la pròrroga, quan el porter dels argentins, Lucas, ha marcat el primer gol des de la seva porteria aprofitant que el Barça jugava sense porter.

L'equip d'Andreu Plaza ha dut en tot moment el pes del partit, ja que l'equip 'xeneize' s'ha limitat a defensar esperant una errada blaugrana. Després de guanyar el seu grup per davant del Corinthians brasiler, el Barça sabia que tenia una gran oportunitat per guanyar per primer cop aquest torneig, però els diferents atacs de l'equip blaugrana han topat amb la defensa argentina.

El partit ha marxat a la pròrroga, on Plaza, per evitar els penals, ha apostat per jugar amb porter-jugador. Però a falta de tres minuts, Lucas ha aturat un xut i ràpidament ha marcat de porteria a porteria el 0-1. Basile ha fet el 0-2 aprofitant de nou que l'equip català no tenia porter poc després, i els argentins han arribat a fer el tercer gol. Joselito, en els últims 10 segons, ha fet el gol de l'honor del Barça.