FUTBOL SALA
Esports 01/09/2019

El Barça cau contra el Corinthians i acaba quart a la Copa Intercontinental de futbol sala

L'equip d'Andreu Plaza no ha pogut derrotar els brasilers en dos partits

El Barça cau amb el Corinthians i acaba quart a la Copa Intercontinental de futbol sala

BarcelonaEl Barça ha acabat quart a la Copa Intercontinental al perdre el partit de consolació contra el Corinthians brasiler (2-4), rival amb el qual ja es va enfrontar fa uns dies per decidir quin dels dos acabava primer de grup per conformar les semifinals. Llavors, el partit va acabar amb empat (1-1).

L'equip blaugrana ha jugat la final de consolació després de caure ahir dissabte contra el Boca Juniors (3-1) en la pròrroga, i avui tampoc no ha pogut contra un rival al qual, igual que en la fase de grups, ha tingut sotmès en el joc però no en el marcador.

D'aquesta manera, en la seva quarta participació, el Barcelona aconsegueix una posició que encara no havia ocupat, com és la quarta plaça, després dels dos tercers llocs en les dues anteriors edicions, i el subcampionat en la primera Copa Intercontinental que s'havia disputat. Ferrao ha obert el marcador per als blaugranes als onze segons (1-0), però abans del descans el Corinthians ja havia capgirat el marcador (1-1, min.5: Daniel Silva; i 1-2, min.11: André Gomes).

El Barça ha empatat als tretze segons de la segona part (2-2), amb una altra diana de Ferrao. Malgrat el domini, la insistència i les clares ocasions catalanes, ha sigut el Corinthians qui al minut 37 ha trencat la igualtat (2-3, Murilo). Ja en els instants finals, amb porter jugador per part de l'equip d'Andreu Plaza, el Corinhians des del seu camp ha anotat el quart (2-4, min.40: Schütt).