FUTBOL SALA
Esports 23/12/2011

El Barça Alusport goleja el Carnicer i tanca l'any amb el liderat al sac

Els homes de Marc Carmona han recuperat el liderat després d'una nova exhibició ofensiva al Palau Blaugrana (8-2)

Wilde intenta marxar de Víctor Tejel

BarcelonaEl Barça Alusport ha tancat de la millor forma un any 2011 en què ha guanyat la Lliga, la Copa d'Espanya i la Copa del Rei. Els homes entrenats per Marc Carmona no han patit massa davant del Carnicer Torrejón, i han golejat al Palau per 8 a 2 i han recuperat el liderat que els havia pispat El Pozo. Tot i el gol inicial dels visitants, els blaugranes s'han recuperat fàcilment i al descans ja guanyaven per un còmode 4 a 1, amb tres gols en jugada d'estratègia.

A la segona part els catalans han seguit la seva festa fins a arribar a un clar 7 a 1. Posteriorment els visitants han fet el seu segon gol, i el Barça, el vuitè. Els gols locals els han marcat Lozano (3), Wilde (3), Ari i Torras.