SEGONA DIVISIÓ
Esports 15/12/2012

El Barça B treu un punt del complicat estadi de l'Alcorcón (1-1)

El filial blaugrana encadena quatre partits sense perdre i ha estat a punt de guanyar al camp de l'Alcorcón, on encara no ho ha fet ningú en aquesta Lliga Adelante

BarcelonaEl Barça B ha aconseguit un empat davant l'Alcorcón (1-1) en el fortí de Santo Domingo, on el conjunt local acumulava set victòries consecutives, després d'igualar un partit en què es van avançar els locals mitjançant Oriol Riera i que, en els minuts finals, va empatar Luis Alberto.

Amb la intenció de sumar aquests tres punts ha sortit fort l'equip local, que en els deu primers minuts ja acumulava tres ocasions clares de gol en les botes de Fernando Sales, Rubén Sanz i Oriol Riera. Així, als 17 minuts una centrada de Fernando Sales l'ha rematada a gol Oriol Riera.

El Barça B, fidel al seu estil de toc i combinació, ha seguit jugant a l'atac amb Lobato i Sergi Roberto d'organitzadors, però l'equip d'Eusebio no creava ocasions clares de gol amb Deulofeu suplent i Rafinha sol en atac. Als 43 minuts, Oriol Riera ha fregat el 2-0.

Eusebio Sacristán ha donat minuts a Gerard Deulofeu a la segona part i ràpidament Luis Alberto ha xutat al pal. Mica en mica, l'equip local s'ha notat cansat i després d'una gran jugada de Rafinha, Luis Alberto ha empatat. Fins al final l'ocasió més clara ha estat del local Sergio en els darrers minuts.

- Fitxa tècnica:

1 - Alcorcón: Dorronsoro, Nagore, Babin, Laguardia, Ángel Sánchez, Fernando Sales (Dani Nieto, m.83), Abraham, Rubén Sanz, Julio (Kike López, m.83), Miguélez i Oriol Riera (Sergi Enrich, m 81).

1 - Barcelona B: Oier Olazabal, Patric, Lombán, Balliu (Deulofeu, m.46), Planas, Gus Ledes, Rafinha, Sergi Roberto, Kiko (Araujo, m.68), Lobato i Luis Alberto.

Gols: 1-0: m.17 Oriol Riera; 1-1: M.78 Luis Alberto.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (comitè basc). Va amonestar a Oriol Riera, Ferran Sales, Rubén Sanz, Ángel Sánchez i Nagore, de l'Alcorcón, i Gus Ledes, Rafinha i Lobato, del Barcelona.¡