SEGONA DIVISIÓ
Esports 10/08/2012

El Barça B tanca la gira anglesa amb un bon empat al camp del Bolton Wanderers (2-2)

Després de guanyar al camp del Huddersfield Town, el filial blaugrana ha empat al Reebok Stadium amb gols de Lobato i Balliu

Ara
1 min

BarcelonaL'equip d'Eusebio Sacristán ha jugat al Reebok Stadium, estadi que la darrera temporada era de Premier però aquest any serà de segona, amb Olazábal, Balliu, Sergi Gómez, Planas, David Lombán, Deulofeu, Espinosa, Kiko, Lobato, Gus Ledes i Araujo. El partit inicialment ha estat lent, i de fet, els gols no han arribat fins els segons 45 minuts.

Lobato, amb un xut des de fora de l'àrea, ha fet el 0-1. Ara, poc després el búlgar Petrov, ejugador de l'Atlètic de Madrid, ha fet l'1 a 1 després d'un xut que ha tocat amb la cama de Sergi Gómez. Als 69 Balliu aprofitava una centrada des de la dreta per pujar l'1 a 2, fins que immediatament després, una acció entre Sordell i Petrov, arribava el 2-2 final.

Bolton: Bogdan, Mears, Mills, Knight (Ream), Ricketts (Alonso), Eagles (Chung Yong), M. Davies, Andrews, Petrov, K. Davies (Afobe), Sordell

Barça B: Olazabal, Balliu, Sergi Gomez, Planas (Grimaldo), David Lomban (Miguel Maza), Deulofeu (Dongou), Espinosa (Luis Alberto), Kiko, Lobato (Sergi Juste), Gus Ledes (Cá), Araujo (Román)

Gols: 0-1, Lobato min.53; 1-1, Sergi Gómez (p.p.) m.57; 1-2. Balliu m.66; 2-2, Sordell m.71.

Estadi: Reebok Stadium, 6.885 espectadors.

stats