SEGONA DIVISIÓ
Esports 10/02/2012

El Barça B aspira a fer del Miniestadi el seu fortí davant del Cartagena

El Barça "B" posarà a prova la seva millora al Miniestadi, on ha guanyat els últims dos partits com local, rebent un Cartagena en problemes

Efe
2 min
El Sabadell guanya el derbi contra el Barça B i puja fins a la tercera posició

BarcelonaTot i als quatre gols que els blaugranes li van fer a la primera volta i la situació d'exigència del Cartagena, els d'Eusebio Sacristán són conscients que no poden relaxar-se; especialment per les moltes absències que acumulen per les convocatòries per al primer equip barcelonista. Sense Gustavo i Ilie encara lesionats, a més de Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto i Tello, els quals segueixen entrenant amb el primer equip, el filial ha rebut la bona notícia aquesta setmana del retorn del migcampista Carlos Carmona.

Després de tres setmanes fora de l'equip per lesió, la volta d'un dels pilars de l'equip a l'entrenament de grup ha marcat les bones sensacions als últims dies, encara que Eusebio esperarà fins a última hora per decidir si el mallorquí entra a la llista per jugar contra el seu exequip.

El Cartagena, que ha encadenat dues derrotes seguides després del bon arrencada de l'era Carlos Ríos i que continua, per tant, en lloc de descens a Segona divisió B, visita al filial en un partit en el qual el conjunt blanc-i-negre espera oblidar com més aviat millor el 0-3 encaixat diumenge passat davant de l'Hèrcules d'Alacant.

El quadre murcià, dinovè classificat amb 20 punts sumats en 23 jornades i que es troba a tres dels llocs que donen la permanència, afronta el xoc amb la decepció que han suposat els seus dos últims ensopegades: davant l'Hèrcules i el Deportivo a Riazor (2-1).

Per a aquest compromís, l'entrenador del Cartagena té la baixa per lesió del migcampista Toni Moral, qui no han entrenat amb normalitat durant la setmana, però recupera al defensa Abraham Paz, després d'haver complert el central un partit de sanció.

No estarà entre els convocats el davanter guineà Iván Bolado, qui ha estat apartat de l'equip almenys fins al dilluns després de tornar amb retard d'una Copa d'Àfrica que va afrontar amb la seva selecció sense haver obtingut el permís del club.

Alineacions probables:

Barcelona B: Oier; Montoya, Armando, Bartra, Planas; Muniesa, Rafinha, Riverola; Deulofeu, Femenía, Rodri.

Cartagena: Reina; Txiki, Abraham Paz, Chus Herrero, Kijera; Mariano Sánchez, Dimas, Héctor Font, Lafuente; Álvaro Antón, Raimondi.

Àrbitre: Alfonso Pino Zamorano (col·legi castellanomanxec).

Estadi: Miniestadi de Barcelona.

Hora: 18.00.

stats