SEGONA DIVISIÓ
Esports 07/09/2012

El Barça B visita Guadalajara amb moltes baixes per culpa de la selecció sub-21

Després de derrotar el Sabadell, el filial visita aquest dissabte (18 hores) l'estadi Pedro Escartín sense sis jugadors convocats per Lopetegui

Efe
1 min

BarcelonaEl Guadalajara, que buscarà la seva primera victòria en la Lliga, rep al seu estadi aquest dissabte (18 hores) el Barça B, que, malgrat patir moltes baixes a causa de les convocatòries dels seus internacionals sub-21, intentarà confirmar les bones sensacions ofertes el cap de setmana passat contra el Sabadell. L'entrenador del filial blaugrana, Eusebio Sacristán, no podrà repetir alineació per la convocatòria per als partits de la selecció espanyola sub-21, que dilluns s'enfrontarà a Croàcia.

Per tant, la parella de centrecampistes formada per Rafinha Alcántara i Sergio Roberto, com el lateral Carles Planas i l'extrem Gerard Deulofeu, no seran aquest dissabte en la formació titular. Sergi Gómez tornarà al centre del camp, mentre que l'altra novetat és la convocatòria del juvenil camerunès Frank Bagnack, de 17 anys.

El Guadalajara, que no podrà comptar a les seves files amb els lesionats Álvaro Zazo i Álex García, sortirà al camp de joc buscant els primers tres punts, encara que "cautelós" davant "la qualitat dels futbolistes" que presentarà el rival, segons ha subratllat el seu entrenador, Carlos Terrazas.

Alineacions probables

Guadalajara: Toño, Espin, Gaffoor, Alex Ortíz, César, Erice, Badía, Aitor, Susaeta, Álvaro i Kepa.

Barcelona B: Oier, Balliu, Sergio Gómez, Lombán, Grimaldo, Llie, Rafinha, Espinosa, Femenía, Lobato i Araujo.

Àrbitre: Martínez Munuera

Estadi: Pedro Escartín

Hora: 18.00

stats