HANDBOL
Esports 11/05/2013

El Barça Intersport rep l'Atlètic de Madrid en un duel de lliga intranscendent

Els catalans ja han guanyat la lliga i pensen en la final europea de Colònia

Efe
2 min

BarcelonaEl Barcelona Intersport, ja campió de la Lliga ASOBAL, rep aquest dissabte al Palau Blaugrana (19.00 hores, Teledeporte) l'Atlètic Madrid en el setè duel de la temporada entre els dos clubs, en aquest cas un duel ja totalment intranscendent.

Tot just una setmana després que l'Atlètic de Madrid derrotés a Logronyo el Barça a la semifinal de la Copa del Rei (28-31). el duel de Lliga no li serveix ni a uns ni a altres. Xavi Pascual ha començat aquesta setmana la preparació tàctica per a la semifinal de la Final Four de la Lliga de Campions que disputarà el proper 1 de juny davant del Kielce polonès al Lanxess Arena de Colònia i no vol córrer riscos innecessaris en aquest duel.

El domini català aquesta temporada ha estat gairebé absolut. Suma 50 partits oficials, ha aconseguit 47 victòries per només tres derrotes i segueix invicte a la Lliga ASOBAL després de 27 jornades. En els seus duels contra l'Atlètic el balanç és 4-2. Li va guanyar a Vistalegre a la Supercopa d'Espanya (34-31), també allà a la primera volta de la lliga (25-22) i també la final de la Copa ASOBAL a Vigo (32-24). La primera victòria matalassera no va arribar fins al passat 20 d'abril quan superaven als blaugrana a Vistalegre en l'anada de quarts de final de la Lliga de Campions (20-25). Semblava gairebé impossible que els de Pascual aixequessin l'eliminatòria al Palau, però una setmana després passaven per sobre d'ells (32-24) i els deixaven fora de la competició europea.

Tota la plantilla blaugrana està disponible i el tècnic blaugrana aprofitarà el partit per donar minuts a joves com els extrems Aítor Ariño i David Balaguer.

Duixebàev té les baixes ja conegudes de Savanovic i Barachet i el dubte de l'extrem esquerrà Roberto García Parrondo. La temporada passada els madrilenys van guanyar al Palau (29-30) per primera vegada en la seva història - la de demà és la sisena visita - i és evident que poder parar al trio demolidor que formen Kiril Lazarov, el seu màxim golejador, al costat del central català Joan Canellas i el pivot irundarra Julen Aguinagalde, serà clau perquè els catalans assoleixin la cinquena victòria de la temporada sobre els matalassers en set enfrontaments

stats