LLIGA ASOBAL
Esports 21/03/2012

El Barça Intersport visita la complicada pista del Cuatro Rayas Valladolid

El FC Barcelona Intersport afronta una de les setmanes més complicades de la temporada. Enmig de l'eliminatòria davant el Montpeller, els blaugranes juguen a les 20.30 h i en directe per Sportmania, a la pista del Valladolid

Ara
1 min
Sorhaindo s'aixeca per superar la defensa val·lisoletana.

BarcelonaEls blaugranes arriben a Valladolid després de caure per 30 a 28 a Montpeller, en el partit d'anada de vuitens de final de Champions. Enmig d'aquesta complicada eliminatòria de Champions arriba el partit de l'Asobal davant un dels equips més potents de la Lliga, el Cuatro Rayas BM Valladolid. Aparcant la Champions fins després de Valladolid, els homes de Xavi Pascual aspiren a obtenir una victòria que mantingui la immaculada trajectòria blaugrana. 21 triomfs en 21 partits fan que els blaugranes siguin líders en solitari, amb dos punts per sobre de l'Atlètic de Madrid.

La pista del BM Valladolid és de les més complicades per als blaugranes al llarg de la història. En les 19 visites anteriors a Valladolid, el FC Barcelona d'handbol ha guanyat 10 vegades, n'ha empatat dues i ha caigut en 7 ocasions.

El Cuatro Rayas BM Valladolid és el tercer classificat d'Asobal, després de 21 jornades. Immers en la lluita per aconseguir una de les tres places d'accés directe a la propera edició de Champions, a la seva pista només BM Atlètic de Madrid ha estat capaç de guanyar-los.

stats