LLIGA DE CAMPIONS
Esports 18/02/2012

Duel clau al Palau entre el Barça Intersport i el Croàcia Osiguranje de Zagreb per ser primer de grup

El Barça Intersport, encara sense el seu tècnic Xavi Pascual, serà primer de grup a la Champions si derrota els croats a les 16.15 (Esport 3)

Ara
1 min

BarcelonaEls croats, rival directes per ser líder de grup, arriben sense la seva estrella, Ivano Balic. Toni Rubiella seguirà dirigint al Barça, ja que Xavi Pascual encara està convalescent de l'operació de cor. Rubiella ha afirmat que "a nosaltres ens val l'empat, però els he dit als meus jugadors que a mi només em val guanyar. Ells han de guanyar els dos partits que queden per ser primers i això els converteix en un rival més perillós, si és possible, perquè s'ho juguen tot a una carta".

En l'última jornada, els croats, ja sense Balic, van perdre a la pista de l'Savehof suec (28-25) i van tenir vuit exclusions. Sobre la duresa defensiva del rival, l'entrenador barcelonista ha explicat que "ja no són l'equip violent de fa uns anys. Defensen fort amb dos sistemes molt concrets, però ja van demostrar quan van perdre a la primera volta a Zagreb davant nostre (30-31) que el seu nivell d'esportivitat és alt". Els croats són segons d'aquest grup A, amb sis victòries i dues derrotes.

stats