HANDBOL
Esports 20/04/2013

El Barça Intersport topa amb Hombrados i haurà de remuntar 5 gols al Palau (25-20)

El veterà porter, futur president de la Federació espanyola, ha aturat dos penals en els darrers minuts

BarcelonaEl Barça Intersport, líder i invicte a la Lliga ASOBAL,ha perdut per 25-20 el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid al Palau de Vistalegre, en un xoc clau per ser en la Final a Quatre de Colònia (Alemanya).

Els homes de Xavi Pascual havien guanyat els tres partits contra els madrilenys d'aquesta temporada però han topat contra un Hombrados fantàstic sota els pals de l'Atlètic. El veterà porter de fet, ha aturat dos penals en els darrers dos minuts. Al descans el Barça perdia 11-10, però a la segona part l'equip de Talant Duixebàev ha marcat diferència malgrat la lesió de Lazarov, autor de sis gols. Només Rutenka, autor de sis gols, ha aconseguit estar encertat en un Barça que pateix una dura derrota que l'obligarà a buscar una remuntada espectacular per ser a la 'final four'. A més, el Barça no ha marcat molts gols, fet que beneficia els madrilenys, equip on ha brillat el català Joan Cañellas.