LLIGA DE CAMPIONS
Esports 18/02/2012

El Barça Intersport cau al Palau amb l'Osiguranje Zagreb però encara pot ser primer de grup

L'Osiguranje, que havia perdut amb el Barça a Zagreb, s'ha imposat al Palau per un sol gol en un partit preciós (29-30)

El blaugrana Aguirrezabalaga intenta superar la defensa de l'Osiguranje de Zagreb

BarcelonaL'Osiguranje Zagreb s'ha emportat la victòria del Palau Blaugrana evitant que el Barça s'assegures avui mateix ser primer del seu grup de la primera fase de la Lliga de Campions. L'empat ja anava bé als blaugrana, que ara hauran de guanyar en la darrera jornada a la pista dels suecs del Sävehof per ser primers.

L'equip entrenat per Toni Rubiella (Xavi Pascual segueix sense poder ser a la banqueta) ha sumat la primera derrota de la temporada a la Lliga de Campions. El Barça Intersport ha començat molt bé el partit. Amb un inspirat Rutenka, que ha batut el rècord anotador del Barça amb gols, els blaugrana han dominat el primer terç de la primera part. El Barça ha disposat d'un màxim avantatge de 4 gols (10-6), però en inferiorat numèrica i amb un parcial de 2 a 8, l'equip de Zagreb ha equilibrat el marcador (12-12). Els visitants, sense la seva estrella Balic, han acabat anant al descans amb un gol a favor (14-15).

A la represa, els croats han continuat manant i han estirat les diferències fins als tres gols (17-20). Amb les parades de Saric, el Barça Intersport ha arribat a empatar el matx (21-21). Però els croats mai han perdut el lideratge i malgrat l'absència d'Ivano Balic s'han imposat.