Esports 11/11/2015

El Barça Lassa goleja a Benidorm i ja encadena 71 victòries a la lliga Asobal

La plantilla del Barça Lassa d'handbol / PERE VIRGILI

BarcelonaEl Barça Lassa, líder de la lliga, ha aconseguit una aclaparadora victòria a Benidorm (17-36), la 71 consecutiva a la Lliga. L'equip de Xavi Pascual va estar contra les cordes a la pista alacantina la passada temporada, però aquest any no ha donat opció sentenciant el partit en la primera meitat davant un rival que travessa el seu pitjor moment des que va ascendir a l'Asobal, ja que ja suma set jornades sense guanyar.

El Barça ha trencat el partit en els primers minuts amb els gols de l'islandès Sigurdsson i una defensa impossible de superar per al Benidorm. El Benidorm ha trigat vuit minuts per marcar el seu primer gol i 20 en aconseguir el segon per culpa de la defensa catalana i de les aturades de Pérez de Vargas.

Els gols del tunisià Jallouz, màxim realitzador del partit amb set dianes, i l'aportació de jugadors com Aleix i Ariño han permès al campió doblar en el marcador al rival.