Esports 08/01/2016

El Barça Lassa s'endú el derbi de futbol sala per golejada (5-2)

El Barça Lassa de futbol sala, durant un temps mort / FCB

BarcelonaEl Barça Lassa ha derrotat (5-2) el Catgas Santa Coloma en el derbi de la 18a jornada de la Lliga de Futbol Sala (LNFS). Els blaugranes han estat clarament superiors, sobretot a la segona meitat, i es mantenen com a únics perseguidors de l'Inter Movistar, líder destacat de la classificació.

Després de l'empat de l'última jornada a la pista del cuer, l'equip de Marc Carmona ha sortit endollat i s'ha avançat amb un gol de Dyego (2'), que ha respost ràpidament Dani Salgado (3'). El primer temps ha estat molt dividit, amb ocasions per totes dues bandes i grans aturades dels porters. Però un rebot que ha beneficiat a Juan Emilio (2-1, 17') ha permès al Barça marxar al descans amb avantatge.

A la represa el Barça ha sentenciat en només cinc minuts, amb els gols de Dyego (21'), Aicardo (24') i Saad (25'). El Catgas Santa Coloma ha jugat la tàctica del porter jugador però només ha pogut retallar distàncies per mitjà d'Adolfo (35').